Skip to main content

Google Chrome Licentie voordeelweek


Laatste week om een Google Chrome Education Upgrade licentie voordelig aan te schaffen...

Binnenkort verlengt Google de updategarantie van haar Chrome-apparaten. Helaas zit hier ook een prijskaartje aan. De prijzen van de licenties gaan namelijk binnenkort met €7,- tot €9,- per licentie omhoog. De nieuwe prijs van de Chrome Education Upgrade wordt dan €30,- tot €32,-. Deze eenmalige licentie, die gedurende de hele levensduur van een Chromebook geldig is, kunt u tot 6 maart 15:00 uur nog voor €23 per licentie bij ons bestellen. Mochten er scholen zijn die nu al weten dat ze de aankomende periode nog Chromebooks gaan inkopen, dan is nu het moment om alvast de licenties te bestellen! Bij de aanschaf van Chromebooks kunnen de goedkopere licenties op dat moment direct worden gebruikt voor het beheren van de Chromebooks.

Waarom is Chrome Education Upgrade licentie belangrijk? 

Met de Google Chrome Education Upgrade kan de school er bijvoorbeeld voor zorgen dat de leerlingen alleen op schoolaccounts en alleen tussen bepaalde tijden kunnen inloggen. Bovendien kunt u instellen dat de leerlingen alleen door de school goedgekeurde apps kunnen downloaden. Ook kunt u de Chromebooks met de upgrade in een zogeheten examenstand zetten. Waardoor leerlingen bijvoorbeeld niet meer in staat zijn om antwoorden te googelen. De bovenstaande functies zorgen ervoor dat de Chromebook alleen wordt gebruikt voor educatieve doeleinden. 

Upgrade voor meer veiligheid

Daarnaast draagt de Chrome Education Upgrade ook bij aan de veiligheid van zowel de scholieren als de school. De Chromebooks kunnen bijvoorbeeld zo worden ingesteld dat ze alleen verbinding kunnen maken met toegestane wifi-netwerken. Bovendien is er in de Education Upgrade een functie beschikbaar die in staat is om de Chromebooks te blokkeren in geval van diefstal.  

Neem nu contact met ons op voor het upgraden van uw licentiesGepubliceerd op 02-03-2020

overig nieuws

veel gelezen

Meekijksoftware op Windows

Voordelige meekijksoftware
Nu veel leerlingen over een ‘eigen’ device beschikken is het voor leraren handig om mee te kunnen kijken op...

gepubliceerd op: 10-12-2020