Skip to main content

Meekijksoftware op Windows


Voordelige meekijksoftware
Nu veel leerlingen over een ‘eigen’ device beschikken is het voor leraren handig om mee te kunnen kijken op de laptops. Anno 2020 zijn er verschillende pakketten op de markt die dit aanbieden. Maar meestal zijn deze softwarepakketten prijzig en/of ingewikkeld om mee te werken. Emjee heeft daarom afgelopen zomer hard gewerkt aan een meekijksoftware die gebruiksvriendelijk en voordelig is. Ideaal voor leraren die een extra oogje in het zeil willen houden. De meekijksoftware kan alleen afgenomen worden op leerlingapparaten die door Emjee beheert worden.

Gebruiksvriendelijk programma
Met dit gebruiksvriendelijke programma kunnen leraren veilig meekijken op alle Windows-devices van de leerlingen. En omdat de software gekoppeld is aan ParnasSys heb je als leerkracht een duidelijk overzicht van alle groepen. Het programma is zonder scholing te gebruiken en privacy proof. 

Extra oogje in het zeil houden
De bedoeling van de software is dat je een middel hebt om een ‘oogje in het zeil’ te kunnen houden. Zodra leerlingen namelijk weten dat ze in de gaten gehouden worden, zullen ze hun computergedrag corrigeren. Zou je de meekijksoftware eerst uit willen proberen? Neem contact met ons op voor de voorwaarden.

Functies van de meekijksoftware

  • Meekijken op de schermen van de leerlingen

  • Schermen blokkeren (1 scherm, enkele schermen, alle schermen) 

  • Berichten versturen (1 scherm, enkele schermen, alle schermen) 

  • Links versturen 

  • Inzoomen op een scherm 

  • Scherm van een leerling in digibordmodus zetten zodat de hele klas mee kan kijken

Bekijk onze video en ontdek alle mogelijkheden. 

 

Meer weten? Neem gerust contact met ons op. Gepubliceerd op 10-12-2020

Prijswijziging Google Chrome Education Upgrade Licentie
In januari 2020 kondigde Google aan dat ze de prijs van een Chrome Education Upgrade Licentie gingen verhogen. Van € 23,00 (exclusief BTW) naar € 34,00...
gepubliceerd op: 18-3-2021
Meekijksoftware op Windows

Voordelige meekijksoftware
Nu veel leerlingen over een ‘eigen’ device beschikken is het voor leraren handig om mee te kunnen kijken op...

gepubliceerd op: 10-12-2020
Het belang van twee-staps-verificatie

Phishingmails worden steeds vaker verstuurd. En er belanden regelmatig wachtwoorden online, omdat websites worden gehackt. Wist u dat hackers inmiddels zijn...

gepubliceerd op: 24-3-2021