Skip to main content

Ons aanbestedingsteam


Emjee doet regelmatig aanbestedingen om bijvoorbeeld het volledige ict-beheer van een scholengroep over te nemen. Deze aanbestedingen kosten veel tijd. Maar als ze slagen is het altijd groot feest bij Emjee. Bauke en Ronald vormen ons vaste aanbestedingsteam.

Bauke

Bauke is samen met Ronald verantwoordelijk voor de aanbestedingstrajecten. Wanneer een aanbesteding gegund wordt aan Emjee, zorgt Bauke ervoor dat de afspraken uit de aanbesteding worden nageleefd. Hij monitort het implementatieproces van het nieuwe netwerk en de nieuwe afspraken. Dit houdt in dat hij veel overlegt en afstemt met collega's en de scholen. Daarnaast geeft Bauke veel trainingen bij scholen op locatie.

In de zomer van 2015 is Bauke begonnen als vakantiekracht. Tijdens zijn studie aan de TU Delft heeft hij altijd met veel plezier bij Emjee gewerkt. Sinds september 2019 is Bauke twee dagen vast in dienst, de dinsdag en donderdag. Op vrijdag en zaterdag vindt u hem op de markt van Alphen aan den Rijn waar hij heerlijke kaas verkoopt. Lekker afwisselend. Bauke is de kersverse vader van Anna (25 februari). Dus als hij een beetje kleine oogjes heeft tijdens de training... dan snapt u waarom.

In zijn vrije tijd houdt hij van muziek maken. Hij speelt akoestisch gitaar en zingt, soms tot ergernis van zijn collega's als hij weer eens niet door heeft dat hij tijdens het werk aan het zingen was! 

Ronald 

Samen met Bauke werkt Ronald onder andere aan de aanbestedingen voor netwerkbeheer bij basisscholen. In deze trajecten bekijkt hij voornamelijk de technische kant. Hij kijkt op technisch vlak waar we vanuit de aanbestedingen aan moeten voldoen. Daarna houdt hij zich bezig met de werkzaamheden die voortkomen uit de aanbestedingen zoals inventarisaties, voorbereidingen van de migraties en de migraties zelf. Naast deze werkzaamheden is hij veel bezig met het ondersteunen van scholen bij nieuwbouwprojecten. Bovendien ondersteunt hij ingewikkeldere supportzaken en internetproblemen.  

Ronald werkt ruim 11 jaar fulltime bij Emjee. Maar hij komt hier al 15 jaar over de vloer. In zijn vrije tijd is Ronald sinds een jaar druk bezig met hardlopen. Hij doet graag mee met wedstrijden in de regio zoals de 20 van Alphen, 1/4 Marathon van Rotterdam en de halve marathon van Leiden. Daarnaast badmintont hij graag waarbij de speelavond net zo lang duurt als het naborrelen in de bar 😉. Ronald woont samen met Joyce en heeft 2 kinderen; Madelief van 11 en Annemijn van 8.  Gepubliceerd op 02-03-2020

Eenvoudiger inloggen op Chromebooks
Vanaf dit schooljaar is het mogelijk om onderbouwleerlingen zonder inlog gebruik te laten maken van Chromebooks....
gepubliceerd op: 1-8-2022
Hardwarebeheer
In ons klantenportal vind je een nieuw onderdeel: Hardwarebeheer. Vanaf 1 november is de basisfunctionaliteit (alleen lezen versie) beschikbaar voor alle...
gepubliceerd op: 1-11-2022