Emjee ICT diensten

bezig met laden...

Search
Emjee ICT diensten

Emjee ICT diensten

Klassenwerk in ICT
Emjee ICT diensten

Emjee ICT diensten

Klassenwerk in ICT
Emjee ICT diensten

Emjee ICT diensten

Klassenwerk in ICT
Emjee ICT diensten

Emjee ICT diensten

Klassenwerk in ICT

Ons aanbestedingsteam


Emjee doet regelmatig aanbestedingen om bijvoorbeeld het volledige ict-beheer van een scholengroep over te nemen. Deze aanbestedingen kosten veel tijd. Maar als ze slagen is het altijd groot feest bij Emjee. Bauke en Ronald vormen ons vaste aanbestedingsteam.

Bauke

Bauke is samen met Ronald verantwoordelijk voor de aanbestedingstrajecten. Wanneer een aanbesteding gegund wordt aan Emjee, zorgt Bauke ervoor dat de afspraken uit de aanbesteding worden nageleefd. Hij monitort het implementatieproces van het nieuwe netwerk en de nieuwe afspraken. Dit houdt in dat hij veel overlegt en afstemt met collega's en de scholen. Daarnaast geeft Bauke veel trainingen bij scholen op locatie.

In de zomer van 2015 is Bauke begonnen als vakantiekracht. Tijdens zijn studie aan de TU Delft heeft hij altijd met veel plezier bij Emjee gewerkt. Sinds september 2019 is Bauke twee dagen vast in dienst, de dinsdag en donderdag. Op vrijdag en zaterdag vindt u hem op de markt van Alphen aan den Rijn waar hij heerlijke kaas verkoopt. Lekker afwisselend. Bauke is de kersverse vader van Anna (25 februari). Dus als hij een beetje kleine oogjes heeft tijdens de training... dan snapt u waarom.

In zijn vrije tijd houdt hij van muziek maken. Hij speelt akoestisch gitaar en zingt, soms tot ergernis van zijn collega's als hij weer eens niet door heeft dat hij tijdens het werk aan het zingen was! 

Ronald 

Samen met Bauke werkt Ronald onder andere aan de aanbestedingen voor netwerkbeheer bij basisscholen. In deze trajecten bekijkt hij voornamelijk de technische kant. Hij kijkt op technisch vlak waar we vanuit de aanbestedingen aan moeten voldoen. Daarna houdt hij zich bezig met de werkzaamheden die voortkomen uit de aanbestedingen zoals inventarisaties, voorbereidingen van de migraties en de migraties zelf. Naast deze werkzaamheden is hij veel bezig met het ondersteunen van scholen bij nieuwbouwprojecten. Bovendien ondersteunt hij ingewikkeldere supportzaken en internetproblemen.  

Ronald werkt ruim 11 jaar fulltime bij Emjee. Maar hij komt hier al 15 jaar over de vloer. In zijn vrije tijd is Ronald sinds een jaar druk bezig met hardlopen. Hij doet graag mee met wedstrijden in de regio zoals de 20 van Alphen, 1/4 Marathon van Rotterdam en de halve marathon van Leiden. Daarnaast badmintont hij graag waarbij de speelavond net zo lang duurt als het naborrelen in de bar 😉. Ronald woont samen met Joyce en heeft 2 kinderen; Madelief van 11 en Annemijn van 8.  Gepubliceerd op 02-03-2020

Nieuws
Wat is e-afval?
Wat is e-afval?Een oude laptop, kapotte wasmachine of een waterkoker die stuk is. Allemaal voorbeelden van e-afval. Door de snelle technologische groei in de wereld zijn er veel kapotte apparaten die
Hardwarebeheer
In ons klantenportal vind je een nieuw onderdeel: Hardwarebeheer. Vanaf 1 november is de basisfunctionaliteit (alleen lezen versie) beschikbaar voor alle besturen (en onderliggende scholen).
Eenvoudiger inloggen op Chromebooks
Vanaf dit schooljaar is het mogelijk om onderbouwleerlingen zonder inlog gebruik te laten maken van Chromebooks.
Windows autopilot: een extra manier van herinstallatie
Onlangs heeft Emjee Autopilot ingesteld op alle Windows leerling laptops die door ons beheerd worden. Op een later moment stelt Emjee dit ook in voor de Windows personeelscomputers.
Tijdelijk 3 jaar garantie op Acer TravelMate Spin B3 laptops!!!
Tijdelijk 3 jaar garantie op de Acer TravelMate Spin B3 laptops! En ook nog eens kans maken op een Leba Laptopkar. Dat is nog eens een leuke actie.
Let op je privacy als je Google Workspace gebruikt
Uit onderzoek door de Rijksoverheid en SIVON is gebleken dat er privacyrisico’s gepaard gaan met het gebruik van Google Workspace (voorheen Google G-Suite). Deze aanhoudende privacyrisico’s kunnen
Emjee Internetfilter
In de online wereld waarin leven, komen we nieuwe dreigingen tegen. Waar je goed beveiligd voor wilt zijn. Deze bedreigingen bestaan niet alleen uit malware en phishing, maar ook uit ongepaste
Privacy risico’s bij gebruik van Google G-Suite
Uit een onderzoek naar dataverzameling en -verwerking (een zogenoemde Data Protection Impact Assessment (DPIA)) blijkt dat er privacy risico’s gepaard gaan met het gebruik van Google G-Suite.
Het belang van twee-staps-verificatie
Phishingmails worden steeds vaker verstuurd. En er belanden regelmatig wachtwoorden online, omdat websites worden gehackt. Wist u dat hackers inmiddels zijn overgegaan op het geautomatiseerd raden van
Prijswijziging Google Chrome Education Upgrade Licentie
In januari 2020 kondigde Google aan dat ze de prijs van een Chrome Education Upgrade Licentie gingen verhogen. Van € 23,00 (exclusief BTW) naar € 34,00 (exclusief BTW) per apparaat licentie. Door
© 1999-2024, Emjee ICT diensten Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Naar boven