Skip to main content

Acer kondigt betaalbare TravelMate B3-laptops voor scholieren aan


Acer heeft zijn lijn TravelMate-notebooks uitgebreid met de converteerbare TravelMate Spin B3 en clamshell TravelMate B3. Dit zijn apparaten die speciaal zijn ontworpen voor scholieren. De draagbare 11,6-inch notebooks worden geleverd met verbeterde prestaties. En ze hebben een stevig ontwerp om ze te beschermen tegen de klappen van het schoolleven. Ideaal voor gebruik op school en daarbuiten. 

Krachtig en duurzaam

De TravelMate Spin B3 en TravelMate B3 zijn betrouwbare apparaten die zijn ontworpen op basis van de behoeften van scholieren. Ze beschikken over de nieuwste Intel® Pentium®- en Celeron®-processors. Hierdoor krijgen de leerlingen krachtige en snelle laptops die ze nodig hebben voor werk in de klas. Een drukbestendige bovenkap, een schokabsorberende rubberen bumper en versterkte hoeken dragen allemaal bij aan de duurzaamheid van de apparaten. De notebooks kunnen ook de hele schooldag mee zonder tussendoor op te laden. 

TravelMate Spin B3: een flexibel apparaat voor beter leren en samenwerken 

De TravelMate Spin B3 is een flexibel apparaat dat zich aanpast aan de eisen van een schooldag. Hij kan op vier verschillende manieren gebruikt worden.

Leerlingen kunnen:

  • Essays schrijven in clamshell-modus
  • Video's of lezingen bekijken in weergave-modus
  • Ruimte maken op een bureau in de tent-modus
  • De tablet-modus gebruiken wanneer ze met de hand moeten schrijven 

Met een optionele camera boven het toetsenbord kunnen studenten foto's en video's maken in tabletmodus. De TravelMate B3 Spin maakt gebruik van Wacom AES-technologie voor een natuurlijke schrijfervaring en wordt geleverd met een koppelbare pen. 

Gemak voor docent en IT-technici

De TravelMate Spin B3 en TravelMate B3 bevatten ook verschillende functies die het leven van docenten en IT-technici op school gemakkelijker maken. Er is een optioneel batterij-indicatielampje op de voorkant waarmee leraren kunnen zien welke laptops van studenten bijna leeg zijn. Daarnaast hebben de apparaten verankerde toetsen die moeilijk te verwijderen zijn en een eenvoudig te repareren toetsenbord, waardoor de IT-technicus van de school deze gemakkelijk kan repareren. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de Acer TravelMates? Neem dan direct contact met ons op.Gepubliceerd op 02-03-2020

Eenvoudiger inloggen op Chromebooks
Vanaf dit schooljaar is het mogelijk om onderbouwleerlingen zonder inlog gebruik te laten maken van Chromebooks....
gepubliceerd op: 1-8-2022
Hardwarebeheer
In ons klantenportal vind je een nieuw onderdeel: Hardwarebeheer. Vanaf 1 november is de basisfunctionaliteit (alleen lezen versie) beschikbaar voor alle...
gepubliceerd op: 1-11-2022