Emjee ICT diensten

bezig met laden...

Search
Emjee ICT diensten

Emjee ICT diensten

Klassenwerk in ICT
Emjee ICT diensten

Emjee ICT diensten

Klassenwerk in ICT
Emjee ICT diensten

Emjee ICT diensten

Klassenwerk in ICT
Emjee ICT diensten

Emjee ICT diensten

Klassenwerk in ICT

Acer kondigt betaalbare TravelMate B3-laptops voor scholieren aan


Acer heeft zijn lijn TravelMate-notebooks uitgebreid met de converteerbare TravelMate Spin B3 en clamshell TravelMate B3. Dit zijn apparaten die speciaal zijn ontworpen voor scholieren. De draagbare 11,6-inch notebooks worden geleverd met verbeterde prestaties. En ze hebben een stevig ontwerp om ze te beschermen tegen de klappen van het schoolleven. Ideaal voor gebruik op school en daarbuiten. 

Krachtig en duurzaam

De TravelMate Spin B3 en TravelMate B3 zijn betrouwbare apparaten die zijn ontworpen op basis van de behoeften van scholieren. Ze beschikken over de nieuwste Intel® Pentium®- en Celeron®-processors. Hierdoor krijgen de leerlingen krachtige en snelle laptops die ze nodig hebben voor werk in de klas. Een drukbestendige bovenkap, een schokabsorberende rubberen bumper en versterkte hoeken dragen allemaal bij aan de duurzaamheid van de apparaten. De notebooks kunnen ook de hele schooldag mee zonder tussendoor op te laden. 

TravelMate Spin B3: een flexibel apparaat voor beter leren en samenwerken 

De TravelMate Spin B3 is een flexibel apparaat dat zich aanpast aan de eisen van een schooldag. Hij kan op vier verschillende manieren gebruikt worden.

Leerlingen kunnen:

  • Essays schrijven in clamshell-modus
  • Video's of lezingen bekijken in weergave-modus
  • Ruimte maken op een bureau in de tent-modus
  • De tablet-modus gebruiken wanneer ze met de hand moeten schrijven 

Met een optionele camera boven het toetsenbord kunnen studenten foto's en video's maken in tabletmodus. De TravelMate B3 Spin maakt gebruik van Wacom AES-technologie voor een natuurlijke schrijfervaring en wordt geleverd met een koppelbare pen. 

Gemak voor docent en IT-technici

De TravelMate Spin B3 en TravelMate B3 bevatten ook verschillende functies die het leven van docenten en IT-technici op school gemakkelijker maken. Er is een optioneel batterij-indicatielampje op de voorkant waarmee leraren kunnen zien welke laptops van studenten bijna leeg zijn. Daarnaast hebben de apparaten verankerde toetsen die moeilijk te verwijderen zijn en een eenvoudig te repareren toetsenbord, waardoor de IT-technicus van de school deze gemakkelijk kan repareren. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de Acer TravelMates? Neem dan direct contact met ons op.Gepubliceerd op 02-03-2020

Nieuws
Wat is e-afval?
Wat is e-afval?Een oude laptop, kapotte wasmachine of een waterkoker die stuk is. Allemaal voorbeelden van e-afval. Door de snelle technologische groei in de wereld zijn er veel kapotte apparaten die
Hardwarebeheer
In ons klantenportal vind je een nieuw onderdeel: Hardwarebeheer. Vanaf 1 november is de basisfunctionaliteit (alleen lezen versie) beschikbaar voor alle besturen (en onderliggende scholen).
Eenvoudiger inloggen op Chromebooks
Vanaf dit schooljaar is het mogelijk om onderbouwleerlingen zonder inlog gebruik te laten maken van Chromebooks.
Windows autopilot: een extra manier van herinstallatie
Onlangs heeft Emjee Autopilot ingesteld op alle Windows leerling laptops die door ons beheerd worden. Op een later moment stelt Emjee dit ook in voor de Windows personeelscomputers.
Tijdelijk 3 jaar garantie op Acer TravelMate Spin B3 laptops!!!
Tijdelijk 3 jaar garantie op de Acer TravelMate Spin B3 laptops! En ook nog eens kans maken op een Leba Laptopkar. Dat is nog eens een leuke actie.
Let op je privacy als je Google Workspace gebruikt
Uit onderzoek door de Rijksoverheid en SIVON is gebleken dat er privacyrisico’s gepaard gaan met het gebruik van Google Workspace (voorheen Google G-Suite). Deze aanhoudende privacyrisico’s kunnen
Emjee Internetfilter
In de online wereld waarin leven, komen we nieuwe dreigingen tegen. Waar je goed beveiligd voor wilt zijn. Deze bedreigingen bestaan niet alleen uit malware en phishing, maar ook uit ongepaste
Privacy risico’s bij gebruik van Google G-Suite
Uit een onderzoek naar dataverzameling en -verwerking (een zogenoemde Data Protection Impact Assessment (DPIA)) blijkt dat er privacy risico’s gepaard gaan met het gebruik van Google G-Suite.
Het belang van twee-staps-verificatie
Phishingmails worden steeds vaker verstuurd. En er belanden regelmatig wachtwoorden online, omdat websites worden gehackt. Wist u dat hackers inmiddels zijn overgegaan op het geautomatiseerd raden van
Prijswijziging Google Chrome Education Upgrade Licentie
In januari 2020 kondigde Google aan dat ze de prijs van een Chrome Education Upgrade Licentie gingen verhogen. Van € 23,00 (exclusief BTW) naar € 34,00 (exclusief BTW) per apparaat licentie. Door
© 1999-2024, Emjee ICT diensten Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Naar boven