Skip to main content

Acer kondigt betaalbare TravelMate B3-laptops voor scholieren aan


Acer heeft zijn lijn TravelMate-notebooks uitgebreid met de converteerbare TravelMate Spin B3 en clamshell TravelMate B3. Dit zijn apparaten die speciaal zijn ontworpen voor scholieren. De draagbare 11,6-inch notebooks worden geleverd met verbeterde prestaties. En ze hebben een stevig ontwerp om ze te beschermen tegen de klappen van het schoolleven. Ideaal voor gebruik op school en daarbuiten. 

Krachtig en duurzaam

De TravelMate Spin B3 en TravelMate B3 zijn betrouwbare apparaten die zijn ontworpen op basis van de behoeften van scholieren. Ze beschikken over de nieuwste Intel® Pentium®- en Celeron®-processors. Hierdoor krijgen de leerlingen krachtige en snelle laptops die ze nodig hebben voor werk in de klas. Een drukbestendige bovenkap, een schokabsorberende rubberen bumper en versterkte hoeken dragen allemaal bij aan de duurzaamheid van de apparaten. De notebooks kunnen ook de hele schooldag mee zonder tussendoor op te laden. 

TravelMate Spin B3: een flexibel apparaat voor beter leren en samenwerken 

De TravelMate Spin B3 is een flexibel apparaat dat zich aanpast aan de eisen van een schooldag. Hij kan op vier verschillende manieren gebruikt worden.

Leerlingen kunnen:

  • Essays schrijven in clamshell-modus
  • Video's of lezingen bekijken in weergave-modus
  • Ruimte maken op een bureau in de tent-modus
  • De tablet-modus gebruiken wanneer ze met de hand moeten schrijven 

Met een optionele camera boven het toetsenbord kunnen studenten foto's en video's maken in tabletmodus. De TravelMate B3 Spin maakt gebruik van Wacom AES-technologie voor een natuurlijke schrijfervaring en wordt geleverd met een koppelbare pen. 

Gemak voor docent en IT-technici

De TravelMate Spin B3 en TravelMate B3 bevatten ook verschillende functies die het leven van docenten en IT-technici op school gemakkelijker maken. Er is een optioneel batterij-indicatielampje op de voorkant waarmee leraren kunnen zien welke laptops van studenten bijna leeg zijn. Daarnaast hebben de apparaten verankerde toetsen die moeilijk te verwijderen zijn en een eenvoudig te repareren toetsenbord, waardoor de IT-technicus van de school deze gemakkelijk kan repareren. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de Acer TravelMates? Neem dan direct contact met ons op.Gepubliceerd op 02-03-2020

Prijswijziging Google Chrome Education Upgrade Licentie
In januari 2020 kondigde Google aan dat ze de prijs van een Chrome Education Upgrade Licentie gingen verhogen. Van € 23,00 (exclusief BTW) naar € 34,00...
gepubliceerd op: 18-3-2021
Meekijksoftware op Windows

Voordelige meekijksoftware
Nu veel leerlingen over een ‘eigen’ device beschikken is het voor leraren handig om mee te kunnen kijken op...

gepubliceerd op: 10-12-2020
Het belang van twee-staps-verificatie

Phishingmails worden steeds vaker verstuurd. En er belanden regelmatig wachtwoorden online, omdat websites worden gehackt. Wist u dat hackers inmiddels zijn...

gepubliceerd op: 24-3-2021