Skip to main content

Onze buitendienst


Onze buitendienst bezoekt jaarlijks heel wat scholen. Frits en Gertjan zijn het gezicht van Emjee ICT diensten, zij zorgen voor de service op locatie.

Gertjan

Gertjan komt uit Krimpen aan de Lek en werkt sinds maart 2018 bij Emjee ICT diensten. Eigenlijk werd hij aangenomen voor de supportafdeling. Maar nog voor zijn eerste werkdag veranderde dit naar een halve week support en de andere helft in de buitendienst.

Service op locatie

Inmiddels heeft Gertjan de supportafdeling verlaten en is hij altijd buiten de deur om klanten te bezoeken. De bezoeken aan klanten zijn erg divers, zo installeert hij de ene dag laptops en is hij de volgende dag op locatie voor een storing.   

Na het werk  

In zijn vrije tijd vindt Gertjan het heerlijk om een stuk te wielrennen. Dat is een fijne, sportieve afwisseling met het werk. In juni 2020 beklimt hij voor het goede doel de Alpe d’Huez. Dit doet hij via de bekende Stichting Alpe d’HuZes, een mooie prestatie waar wij als Emjee heel trots op zijn.

Misschien vindt u het leuk om Gertjan te sponsoren. Dat kunt u hier doen: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/GertjanKarssen/alpe-dhuzes-2020Gepubliceerd op 31-01-2020