Skip to main content

Onze Backoffice


Amanda en Marjolein vormen samen onze afdeling Backoffice. Zij ontvangen de eerstelijns telefoontjes, plannen de projecten in en regelen reparaties, facturen en bestellingen.

Deze toppers zijn altijd telefonisch te bereiken via ons algemene telefoonnummer: 0180-399 869
Maar handiger is natuurlijk per e-mail: backoffice@emjee.nl, zodat de lijn vrij blijft voor de snelle support zaken.
Alle vragen m.b.t. bestellingen, facturen, projecten, afspraken, reparaties, planning kunt u bij deze dames kwijt.

amanda.jpg

Amanda

Amanda komt uit Zevenhuizen en is aanwezig op woensdag, donderdag en vrijdagochtend. Ze werkt sinds 2019 bij Emjee ICT diensten en ze ondersteunt Ad Spelt bij diverse AVG-zaken. Momenteel is Amanda in verwachting van haar tweede kindje. Leuk om te vertellen is dat Amanda's man Arie onder andere de installaties van touchscreens, informatie displays en beamers voor ons uitvoert. Zo is het maar een klein wereldje.

marjolein.jpg

Marjolein

Marjolein komt uit Nieuwerkerk aan den IJssel en woont op een steenworp afstand van ons pand. Ze springt daarom regelmatig op haar fiets om naar kantoor te komen.
Zij is aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag en is sinds 2016 al bij ons in dienst. Ook zorgt zij ervoor dat de bestellingen klaarstaan en worden verstuurd naar de scholen. Ze pakt eventuele reparaties op om deze aan te melden bij de leveranciers. Natuurlijk bewaakt zij dit proces nauwlettend om een vlotte doorstroming te bevorderen zodat u niet te lang hoeft te wachten om weer met uw product door te kunnen werken.

Naast de backoffice zaken verzorgt Marjolein ook de lunch, regelt ze cadeautjes en leuke bedrijfsuitjes. Leuk om te vertellen is dat Marjolein op de Gideonschool heeft gezeten en nog les heeft gehad van Ad Spelt. Afgelopen jaar is zij moeder geworden van zoontje Mick.Gepubliceerd op 20-12-2019