Emjee ICT diensten

bezig met laden...

Search
Emjee ICT diensten

Emjee ICT diensten

Klassenwerk in ICT
Emjee ICT diensten

Emjee ICT diensten

Klassenwerk in ICT
Emjee ICT diensten

Emjee ICT diensten

Klassenwerk in ICT
Emjee ICT diensten

Emjee ICT diensten

Klassenwerk in ICT

ParnasSyskoppeling met de Office 365 leerlingomgeving


Door te koppelen aan ParnasSys kunnen we het hele proces van beheer van leerlingaccounts in Office 365 stroomlijnen. Hierdoor hoeft er niet meer met Edexbestanden gewerkt te worden hoeven er ook geen wachtwoorden via het ticketsysteem verstrekt te worden aan de school. 

De koppeling zorgt ervoor dat nieuwe leerlingen automatisch in Office 365 aangemaakt worden en in de juiste groep geplaatst worden. De ICT-coördinator heeft altijd de beschikking over de juiste lijst met accounts en wachtwoorden. De koppeling is gratis voor klanten met een beheercontract.

Een greep uit de onderwijskundige mogelijkheden van Office 365

Steeds meer scholen maken gebruik van de mogelijkheden om met kinderen in Office 365 te werken.

 
En daar zijn goede redenen voor! Naast het (samen!)werken met (de online versies van) Word, PowerPoint en Excel, biedt Office 365 nog veel meer onder mogelijkheden zoals:

  • Het maken van quizzen, repetities en enquêtes via Forms.
  • Het maken van een 'glossie' of digitale muurkrant met Sway
  • Het opbouwen van een Portfolio in OneNote
  • Het werken met OneNote voor de klas, waardoor je als leerkracht razendsnel digitale werkbladen en opdrachten kunt verspreiden onder leerlingen.
  • Het werken met Teams om ook grotere werk- of portfolio opdrachten voor leerlingen te kunnen managen.
  • Mogelijkheden om ook thuis aan (huiswerk) opdrachten te werken.

Kortom… redenen genoeg om leerlingen (vanaf groep 5) van een veilig Office 365 account te voorzien en ze mee te nemen in de samenwerkingsmogelijkheden die Office 365 biedt.



Gepubliceerd op 08-06-2019

Nieuws
Wat is e-afval?
Wat is e-afval?Een oude laptop, kapotte wasmachine of een waterkoker die stuk is. Allemaal voorbeelden van e-afval. Door de snelle technologische groei in de wereld zijn er veel kapotte apparaten die
Hardwarebeheer
In ons klantenportal vind je een nieuw onderdeel: Hardwarebeheer. Vanaf 1 november is de basisfunctionaliteit (alleen lezen versie) beschikbaar voor alle besturen (en onderliggende scholen).
Eenvoudiger inloggen op Chromebooks
Vanaf dit schooljaar is het mogelijk om onderbouwleerlingen zonder inlog gebruik te laten maken van Chromebooks.
Windows autopilot: een extra manier van herinstallatie
Onlangs heeft Emjee Autopilot ingesteld op alle Windows leerling laptops die door ons beheerd worden. Op een later moment stelt Emjee dit ook in voor de Windows personeelscomputers.
Tijdelijk 3 jaar garantie op Acer TravelMate Spin B3 laptops!!!
Tijdelijk 3 jaar garantie op de Acer TravelMate Spin B3 laptops! En ook nog eens kans maken op een Leba Laptopkar. Dat is nog eens een leuke actie.
Let op je privacy als je Google Workspace gebruikt
Uit onderzoek door de Rijksoverheid en SIVON is gebleken dat er privacyrisico’s gepaard gaan met het gebruik van Google Workspace (voorheen Google G-Suite). Deze aanhoudende privacyrisico’s kunnen
Emjee Internetfilter
In de online wereld waarin leven, komen we nieuwe dreigingen tegen. Waar je goed beveiligd voor wilt zijn. Deze bedreigingen bestaan niet alleen uit malware en phishing, maar ook uit ongepaste
Privacy risico’s bij gebruik van Google G-Suite
Uit een onderzoek naar dataverzameling en -verwerking (een zogenoemde Data Protection Impact Assessment (DPIA)) blijkt dat er privacy risico’s gepaard gaan met het gebruik van Google G-Suite.
Het belang van twee-staps-verificatie
Phishingmails worden steeds vaker verstuurd. En er belanden regelmatig wachtwoorden online, omdat websites worden gehackt. Wist u dat hackers inmiddels zijn overgegaan op het geautomatiseerd raden van
Prijswijziging Google Chrome Education Upgrade Licentie
In januari 2020 kondigde Google aan dat ze de prijs van een Chrome Education Upgrade Licentie gingen verhogen. Van € 23,00 (exclusief BTW) naar € 34,00 (exclusief BTW) per apparaat licentie. Door
© 1999-2024, Emjee ICT diensten Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Naar boven