Emjee ICT diensten

bezig met laden...

Search

Overzicht

Wij hebben onze ISO 27001 certificering behaald!
Goed nieuws voor onze klanten: Wij hebben onze ISO 27001 certificering behaald! En daar zijn we trots op!!!
Wij zijn naar De Vijf Boeken verhuisd!
In de voorjaarsvakantie zijn wij verhuisd naar een prachtige nieuwe locatie!
Een milieuvriendelijke laptop op school
De nieuwe Acer TravelMate Vero laptop is gemaakt van gerecyclede materialen. Ga jij voor duurzaam? Profiteer nu van onze back to school deal!
Wat is e-afval?
Een oude laptop, kapotte wasmachine of een waterkoker die stuk is. Allemaal voorbeelden van e-afval. Door de snelle technologische groei in de wereld zijn er veel kapotte apparaten die we niet recyclen. Wat houdt e-afval in? En wat kunnen we doen tegen dit wereldwijde probleem? Lees verder en leer meer over e-afval.
Acer Veriton N4690 Desktop/digibordcomputer
De desktop uit de Acer Veriton N-serie is klein en ontworpen voor professionele prestaties zonder dat je een grote tower nodig hebt. Profiteer van de superhoge snelheid en veel uitbreidingsruimte voor poorten en andere randapparatuur die veel worden gebruikt in onderwijskundige omgevingen.
Acer TravelMate Spin B3 Windows leerlingcomputer
Het compacte scherm heeft verschillende modi voor in en buiten het klaslokaal. De 11,6-inch Full HD- en HD-schermen kunnen met Corning® Gorilla® Glass 31 worden uitgerust en hebben touchscreens met NDR (Native Damage Resistance™) die bestand zijn tegen krassen en schokken. Het scherm kan 360 graden worden gedraaid, waardoor het apparaat in de laptop-, presentatie-, tent- en tabletmodus kan worden gebruikt. NDR glas is chemisch en atomisch verstevigd, waardoor het drie keer zo sterk is als Gorilla® Glass 2.
Acer Chromebooks
Ontworpen om altijd te werken
Deze Chromebook™ is opgewassen tegen het soms ruige leven van scholieren.
Met de Acer Chromebook stuur je e-mails en  praat je vaak met je vrienden via Skype of een ander videochat programma? De webcam heeft een brede kijkhoek van 170 graden dus mensen in je omgeving nemen ook deel aan het gesprek. Deze Acer draait op Chrome OS. Met dit energiezuinige besturingssysteem werk je vanuit de cloud en de Chrome browser. Je logt in met je Google account en werkt in online applicaties als Google Docs en Office 365.
iPads
Met de nieuwe iPad geniet je van ongekende mogelijkheden en ultiem gebruiksgemak. En dankzij de krachtige A12 Bionic-chip, ondersteuning voor Apple Pencil en Smart Keyboard, en de geweldige nieuwe dingen die je kunt doen met iPadOS, haal je nog meer uit iPad.
Touchscreens
Een touchscreen creërt een boeiende en gezonde onderwijs- en leeromgeving. Wij leveren diverse modellen, afgestemd op uw toepassing. Van 55" t/m 86", dus mogelijkheden genoeg.
Emjee In-ear oordopjes
Ideaal voor als u veel exemplaren aan wilt schaffen (iedere leerling eigen oordopjes).
Wibrain Trolleys met Bovenlader
Dit is de ideale trolley voor gangen en klaslokalen waar meerdere leerlingen/docenten gelijktijdig chromebooks, iPads, Tablets of laptops willen uitnemen en terugplaatsen.

Vanwege het bovenlaad systeem kunnen alle apparaten op 1 stahoogte uitgenomen of teruggeplaatst worden. Bukken naar de onderste lade, wat bij traditionele trolleys vaak het geval is, is hiermee verleden tijd.
Ubiquiti UniFi Wi-Fi accespoint
Ubiquiti is dé fabrikant van professionele Wifi oplossingen tegen een scherpe prijs. In combinatie met professioneel beheer wordt op de school een goed functionerend Wifi netwerk gecreëerd waarop iedere dag zorgeloos gewerkt kan worden.
© 1999-2024, Emjee ICT diensten Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Naar boven