Emjee ICT diensten

bezig met laden...

Search

Beheer van iPads

3-8-2021 diensten
Beheer van iPads

Voor het beheren van uw iPads bieden wij een omgeving op maat. Onze Apple-specialisten kijken samen met u hoeveel iPads u heeft of wilt aanschaffen en op welke manier deze in gezet gaan worden.

In het kort:

  • een omgeving passend bij de wensen van uw school
  • kijk live mee op de iPads van leerlingen
  • geef de leerkracht controle over de iPads van de kinderen
  • geen onverwachte kosten

Voor het beheren van de iPads en Macs wordt Jamf gebruikt. Jamf is een Mobile Device Manager (MDM) speciaal voor het onderwijs. Deze MDM heeft een speciaal leerkracht gedeelte waarmee leerkrachten controle krijgen over de iPads van de leerlingen. Zij kunnen bijvoorbeeld de single app-mode inschakelen, beschikbare apps installeren en de camera uitschakelen. Bij Emjee ICT diensten betaalt u een vast bedrag per jaar per device, u heeft dus geen onverwachte kosten.

Naast het gebruik van Jamf Teacher bieden wij de mogelijkheid om de Klaslokaal-app van Apple te gebruiken. De Klaslokaal-app biedt de zelfde mogelijkheden als Jamf Teacher met als extra dat er live mee gekeken kan worden op de iPads van de Leerlingen. Voor het gebruik van de Klaslokaal-app dient de leerkracht wel te beschikken over een iPad of Mac.

‹ naar overzicht
© 1999-2024, Emjee ICT diensten Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Naar boven