Emjee ICT diensten

bezig met laden...

Search
Emjee ICT diensten

Emjee ICT diensten

Klassenwerk in ICT
Emjee ICT diensten

Emjee ICT diensten

Klassenwerk in ICT
Emjee ICT diensten

Emjee ICT diensten

Klassenwerk in ICT
Emjee ICT diensten

Emjee ICT diensten

Klassenwerk in ICT

Onze dienstverlening

In het onderwijs is het goed functioneren van de ICT voorzieningen van essentieel belang. Daarom is noodzakelijk dat uw school een netwerkomgeving heeft die aansluit bij uw onderwijs. Of uw school nu alles in de cloud of nog op de server heeft staan, iPads, Chromebooks of Macs heeft, Emjee ICT diensten staat voor u klaar.

Wij bieden diverse diensten aan die naadloos samenwerken en goed te combineren zijn. Dit noemen wij “Totaal-beheer”. Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten. Weet u niet welke van onze diensten bij uw school past? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Diensten en producten

Internetfilter
Bescherm kinderen tegen ongepaste content door het inzetten van een internet filter.
Printerbeheer
Veelal is er een (bovenschools) contract met een leverancier voor de levering en het onderhoud van MFP's, ook wel kopieermachines genoemd.
Leerlingomgeving
Binnen onze beheeroplossing maken we gebruik van een koppeling met ParnasSys. Wij koppelen ParnasSys standaard aan Microsoft 365 voor het onboarden van leerlingen.
Meekijksoftware
Nu veel leerlingen over een ‘eigen’ device beschikken is het voor leraren handig om mee te kunnen kijken op de laptops. Emjee heeft meekijksoftware die gebruiksvriendelijk én voordelig is.
Beheer van Windows devices
Werkstations, personeelslaptops en leerlingapparaten worden via Microsoft Endpoint manager onderhouden en optimaal beschermd tegen dreigingen.
Beheer van Chromebooks
Wij bieden voor Chromebooks een geavanceerde omgeving. Door de combinatie van Google Workspace, Microsoft SharePoint en Office Online creëren wij een omgeving die herkenbaar, veilig en betrouwbaar is.
Beheer van iPads
Voor het beheren van uw iPads bieden wij een omgeving op maat. Onze Apple-specialisten kijken samen met u hoeveel iPads u heeft of wilt aanschaffen en op welke manier deze in gezet gaan worden.
Beheer van uw router
De router is opgenomen in een online beheerconsole. De status en veiligheid van de router wordt proactief op afstand bewaakt.
Beheer van het Wifi-netwerk
De wifi-controller is opgenomen in een online beheerconsole. Status en performance worden proactief bewaakt.
© 1999-2024, Emjee ICT diensten Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Naar boven