Onze dienstverlening

Onder de leus klassenwerk in ICT levert Emjee ICT diensten al ruim vijftien jaar geavanceerde netwerkoplossingen voor het basisonderwijs. Een team van experts zorgt voor een veilige, herkenbare en moderne onderwijskundige werkomgeving, waarmee personeel en leerlingen zorgeloos kunnen groeien in het onderwijs.

We werken nauwkeurig, snel en hechten aan warm contact met de klant. Zo weten we wat er speelt en kunnen we de klant optimaal adviseren over de kansen die er zijn. Als eerste in Nederland draaiden onze Utopia netwerkomgevingen onder Windows 7 omdat wij al heel vroeg de onderwijskundige meerwaarde ervan zagen (o.a. digibord en touchscreen).

Het meedenken met de klant leverde een intelligent website concept op en laagdrempelig intranetsysteem met ongekende mogelijkheden; passend bij het budget van de organisatie. emjee ICT-diensten staat voor Klassenwerk in ICT Emjee bestaat uit een team van gemotiveerde en gekwalificeerde mensen die beseffen dat het ook in de ICT om mensen draait; zij werken met de apparatuur en willen daar optimaal profijt uit halen.

Het is de missie van Emjee om ervoor te zorgen dat de school z’n ICT-middelen optimaal kan inzetten voor toekomstgericht onderwijs. Emjee streeft naar langdurige relaties met haar klanten. Dat lukt alleen wanneer klanten ook daadwerkelijk tevreden zijn.

Wij onderscheiden ons van onze concurrenten door een compleet en gevarieerd dienstenaanbod en servicecontracten waarin bijvoorbeeld ondersteuning ter plaatse standaard inbegrepen is.

 

KantoorHoofdkantoor

 

's-Gravenweg 322

2911 BK Nieuwerkerk a/d IJssel
0180-399869


 

Contact Contact

 

Mailinfo@emjee.nl

Bellen0180-399869

 

ServiceService

 

Heeft u voorkeur om rechtstreeks contact met één van onze medewerkers, dan kunt u ons uiteraard ook bellen. Wij staan u graag te woord.

  

copyright 1999-2016 | emjee ict diensten | kvk 54338417 | Inloggen |