Emjee ICT diensten

bezig met laden...

Search

Wibrain Trolleys met Bovenlader

18-7-2023 producten
Wibrain Trolleys met Bovenlader

Dit is de ideale trolley voor gangen en klaslokalen waar meerdere leerlingen/docenten gelijktijdig chromebooks, iPads, Tablets of laptops willen uitnemen en terugplaatsen.

Vanwege het bovenlaad systeem kunnen alle apparaten op 1 stahoogte uitgenomen of teruggeplaatst worden. Bukken naar de onderste lade, wat bij traditionele trolleys vaak het geval is, is hiermee verleden tijd.

Door slim gebruik te maken van een rolluik kunnen 4 leerlingen en docenten gelijktijdig, rondom de trolley, de apparaten uitnemen of terugplaatsen. Dit bespaart tijd en komt ten goede aan de effectieve lestijd.

Flexibel inzetbaar

De Wibrain trolleys zijn echte alles eters. Of je nu een iPad in bumperhoes, een 15.6 inch laptop of een 12 inch chromebook wilt plaatsen en opladen, het is allemaal mogelijk in de Wibrain trolley. Vanwege de uitneembare racks is het zelfs mogelijk om tablets of chromebooks in bakjes te plaatsen.

Stroom Beveiliging

Wibrain trolleys zijn voorzien van piekspannings(inschakelstroom) beveiliging, overspannings beveiliging en voorzien van een automatische schakelaar tegen kortsluiting veroorzaakt door een gebruiker, vergelijkbaar met een aardlek schakelaar in de meterkast van een huis. In de trolley is een groene snelstart button aanwezig om de apparaten direct van spanning te voorzien.

Highlights

  • Bovenlader
  • Flexibel inzetbaar
  • Veilig
‹ naar overzicht
© 1999-2024, Emjee ICT diensten Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Naar boven