Wie zijn wij

Wij zijn het team van Emjee ICT diensten. Iedere werkdag zijn we in touw om u te helpen uw ict-ambities waar te maken.

Marcel Stolk

Algemeen directeur, bedrijfsleider en bewaker van de kwaliteit van onze dienstverlening. Overlegt veel met scholen om de dienstverlening op een nog hoger niveau te krijgen. Samenwerken, kennisdelen en goed luisteren naar de klant zijn de leuzen bij hem passen.

Ad Spelt

Mede door zijn jarenlange praktijkervaring expert op onderwijskundig gebied en als geen ander in staat om scholen te adviseren om ict als effectief onderwijskundig hulpmiddel in te zetten. Helpt scholen bij het concretiseren van de vaardigheden van de 21ste eeuw en geeft nog altijd inspirerende gastlessen.

Dennis Langendam

Dennis is verantwoordelijk voor inkoop, verkoop, facturatie en garantieafhandeling. Hij routeert dus alle goederen die het bedrijf inkomen en uitgaan. Ook onderhoudt hij contact met leveranciers en bedrijven waarmee wij samenwerken. Wanneer u belt, is de kans groot dat u Dennis als eerste aan de lijn krijgt.

Marjolein van Weel

Marjolein ondersteunt het management op allerlei gebied en bewaakt bijvoorbeeld de agenda en afspraken. Is betrokken bij het onderhouden van de website, social media en nieuwsbrief.

Ronald Kuijpers

Ronald is onze Microsoft en WIFI specialist. Heeft hiervoor ook diverse trainingen gevolgd. Geen probleem is hem te dol en ziet het als een uitdaging om deze op te lossen.Is eindeloos geduldig aan de telefoon en helpt iedereen van conciërge tot directeur door de vragen heen.Weet ontzettend veel van hardware en volgt nieuwe ontwikkelingen op de voet.

Frits Rijneveld

Onze buitendienstmedewerker en alleskunner. Naast ICT-specialist ook elektrotechnisch ingenieur. Werkt met veel plezier en is natuurlijk dol op alles waar een kabel aan zit. Daarnaast weet hij alles van printers, kopieerapparaten en digiborden. Reist graag door het land om waar het maar nodig is de service van emjee ICT diensten te bewijzen.

Richard van der Blom

Had een hoge baan als liftmonteur, maar leeft zich tegenwoordig uit op het ticketsysteem. Houdt zich daarnaast ook bezig met het gebruiksklaar maken van nieuwe systemen. Ontfermt zich ook over (defecte) apparaten die een knuffel nodig hebben.

Thom Sterenborg

Drijvende kracht achter het ticketsysteem, maar ook Apple specialist. Ondersteunt scholen bij het beheer van iPads. Voelt zich thuis op de websites en biedt daarvoor ondersteuning. Neemt alle tijd om de klant iets uit te leggen en denkt goed mee.

 

KantoorHoofdkantoor

 

's-Gravenweg 322

2911 BK Nieuwerkerk a/d IJssel
0180-399869


 

Contact Contact

 

Mailinfo@emjee.nl

Bellen0180-399869

 

ServiceService

 

Heeft u voorkeur om rechtstreeks contact met één van onze medewerkers, dan kunt u ons uiteraard ook bellen. Wij staan u graag te woord.

  

copyright 1999-2016 | emjee ict diensten | kvk 54338417 | Inloggen |