naar hoofdpagina

emjee ICT diensten | nieuwsbericht

Aspire Switch 10 E met 64Gb eMMC opslag


De Acer Aspire Switch 10 E is een gewild alles-in-éen apparaat dat het goed doet in het basisonderwijs. Het is een Windows laptop, maar ook een tablet. Zeer geschikt voor het onderwijs van de 21ste eeuw, juist door de vele mogelijkheden van het device.

Op dit moment hebben we de Educatie versie met 64Gb opslag geheugen uit voorraad leverbaar tegen interessante tarieven!

Vanzelfsprekend schaft u dergelijke apparatuur pas aan wanneer u een heldere visie heeft ontwikkeld over de inzet van ict-middelen in uw onderwijs. Met laptops / tablets in de klas krijgt u nieuwe onderwijskundige mogelijkheden tot uw beschikking.

Vanzelfsprekend werkt alle software die via Basispoort ter beschikking wordt gesteld op de apparatuur en ook Office 2013/2016 is beschikbaar. Met OneNote, Office 365 en andere interactieve online programma's kunt u - via het digibord - ongekende interactiviteit bereiken. Ook samenwerkend leren krijgt een nieuwe dimensie. 

Emjee helpt u graag op weg met het totaalplaatje, want naast het apparaat, zijn er nog een aantal technische zaken waar u rekening mee moet houden:

 • Is de internetverbinding snel genoeg voor wat u wilt?
  Wij kunnen de check doen en u adviseren en begeleiden naar de juiste snelheid.
   
 • Is uw draadloos netwerk professioneel, veilig en toereikend?
  Samen met NetGear kunnen we een professioneel draadloos netwerk realiseren dat voldoet aan de geldende veiligheidsnormen en dat past bij de inzet die u nastreeft. 
   
 • Heeft u de juiste voorzieningen voor het opbergen en opladen?
  Wij hebben een unieke tablet opberg- en oplaadkist, speciaal voor Acer tablets geschikt is.

 

De specialisten van Emjee kunnen u zowel technisch als onderwijskundig adviseren en bijstaan bij alle zaken die spelen rondom de inzet van moderne ict-middelen in de basisschool omgeving.

 Gepubliceerd op 30-03-2016

overig nieuws

veel gelezen

AVG: Privacy op Basisscholen
Vanaf 25 mei 2018 geldt nog maar één privacywet in de hele Europese Unie: de AVG. Ook Nederlandse scholen moeten in 2018 voldoen aan deze nieuwe wetgeving....
gepubliceerd op: 22-1-2018
Beter beveiligd in een online wereld
In een wereld waar we steeds meer online zijn, komen we ook nieuwe dreigingen tegen. Deze bedreigingen bestaan niet alleen uit malware en phishing, maar ook uit...
gepubliceerd op: 22-3-2018
Acer Back to school actie
In samenwerking met Acer Computers en Leba Innovation heeft emjee ICT diensten een mooie ‘Back to School’ aanbieding voor u gemaakt. Profiteer van voordeel tot...
gepubliceerd op: 17-10-2018