Emjee ICT diensten

bezig met laden...

Search
Emjee ICT diensten

Emjee ICT diensten

Klassenwerk in ICT
Emjee ICT diensten

Emjee ICT diensten

Klassenwerk in ICT
Emjee ICT diensten

Emjee ICT diensten

Klassenwerk in ICT
Emjee ICT diensten

Emjee ICT diensten

Klassenwerk in ICT

Cursusvoorwaarden


Algemene Cursusvoorwaarden van emjee ICT diensten, gevestigd en kantoorhoudende te Nieuwerkerk aan den IJssel, De Vijf Boeken 12c.

 

1.    Algemeen

Op al onze cursussen zijn onderstaande voorwaarden van toepassing. Afwijkingen in de voorwaarden dienen uitdrukkelijk schriftelijk met ons overeengekomen te worden.

 

Iedere cursusdeelnemer(ster) en/of degene die de betalingsverplichting neemt, wordt geacht van de inhoud van deze voorwaarden op de hoogte te zijn en zich hiermede akkoord te hebben verklaard op het moment van inschrijving.

 

Cursussen gaan alleen door wanneer er voldoende deelnemers zijn. Bij onvoldoende deelname - uitsluitend te onzer beoordeling - kunnen wij bepalen dat de cursus niet doorgaat. In dat geval ontvangt de cursusdeelnemer(ster) uiterlijk één week voor aanvang van de cursus bericht en zal het reeds betaalde cursusgeld worden terugbetaald.

 

Bij overtekening van een cursus zullen wij de ontvangstdatum van de inschrijving als selectiecriterium hanteren en de niet-toegelaten cursusdeelnemer(ster) hiervan zo spoedig mogelijk in kennis stellen.

 

Onder "cursusdeelnemer(ster)" wordt in deze voorwaarden verstaan: iedere natuurlijke persoon, die aan één of meer van onze cursussen wenst deel te nemen (kenbaar gemaakt door een ingestuurd inschrijfformulier), dan wel door ons zodanig als deelnemer(ster) is geaccepteerd.

 

Onder "cursus" wordt in deze voorwaarden mede verstaan alle andere van emjee ICT diensten uitgaande opleidingen en trainingen.

2.    Inschrijving

Inschrijven voor een cursus kan online via het inschrijvingsformulier op onze website.

3.    Bevestiging

Heeft u via de website ingeschreven, dan ontvangt u op het ingevulde mailadres een bevestiging van inschrijving.

 

Heeft u geen bevestigingsmail ontvangen? Als u zeker weet dat u het juiste mailadres hebt ingevuld en u heeft gecontroleerd of de bevestigingsmail wellicht bij de spam is beland, neem dan contact op met de administratie, tel. 0180-399869. Wij controleren dan of uw inschrijving door ons is ontvangen.

 

Een week voor aanvang van de cursus ontvangt u een e-mail met nadere informatie over de cursus. Als de cursus niet doorgaat bij voorbeeld wegens te weinig deelnemers, ontvangt u hiervan per e-mail bericht

4.    Doorgang van de cursus

Uiterlijk 10 dagen voor de startdatum van de cursus beslissen wij of de cursus daadwerkelijk van start gaat. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers. Gaat de cursus door, dan bevestigen wij uw deelname schriftelijk rond 7 dagen voor de startdatum van de cursus.

 

Is de cursus volgeboekt, dan vermelden wij dit zo spoedig mogelijk op de website. Komen er dan nog meer aanmeldingen binnen, dan ontstaat een wachtlijst. U ontvangt hiervan bericht.

 

Bij te weinig interesse gelasten we de cursus af. U ontvangt hiervan altijd bericht per mail, uiterlijk 7 dagen voor aanvang van de cursus.

5.    Betaling

Tenzij anders overeengekomen zijn alle cursusprijzen inclusief het cursusmateriaal en exclusief omzetbelasting (B.T.W.).

 

Enige tijd nadat wij de cursusdeelnemer(ster) een inschrijfbevestiging hebben gezonden, wordt door ons een rekening gestuurd.

 

Het volledige cursusgeld dient binnen 30 dagen na factuurdatum te worden voldaan, tenzij schriftelijk anders overeen gekomen.

6.    Annulering

Annulering van een cursusplaats kan alleen schriftelijk of per e-mail en dient uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de cursus te geschieden.

 

Vanaf 1 week voor aanvang van een cursus is het volledige cursusbedrag verschuldigd.

 

Indien wij in de onmogelijkheid komen te verkeren de cursus op de overeengekomen tijd te geven, hebben werkgever en de werknemer het recht om van verdere deelname af te zien, ongeacht onze pogingen om de cursus op een ander tijdstip te organiseren.

 

Indien van dit recht gebruik wordt gemaakt zullen wij voor het niet gevolgde deel van de cursus een evenredig deel van het cursusgeld terugbetalen.

 

Een beroep op overmacht door de cursist c.q. diens werkgever (bijv. ziekte, onmisbaarheid in het bedrijf) laat de verplichting tot het nakomen van de financiële verplichtingen door cursist c.q. werkgever jegens ons onverlet.

7.    Aansprakelijkheid

Wij sluiten iedere aansprakelijkheid uit, voor zover die niet in de Wet geregeld is.

Indien wij ten gevolge van overmacht moeten afwijken van de opgegeven cursusdata zijn wij niet aansprakelijk voor de eventueel daaruit voortvloeiende schade zoals bijvoorbeeld niet gewerkte uren.

 

Onder overmacht wordt ten deze verstaan: Iedere van onze wil onafhankelijke of onvoorzienbare omstandigheid waardoor wij ons genoodzaakt achten af te wijken van de opgegeven cursusdata zoals ziekte van instructeurs of problemen met de apparatuur.

8.    Toepasselijk recht

Op al onze aanbiedingen, overeenkomsten en de uitvoering daarvan is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

 

a. Alle geschillen, waaronder begrepen die welke slechts door één partij als zodanig beschouwd worden, voortvloeiend uit of verband houdende met de overeenkomst waarop deze voorwaarden van toepassing zijn, of de betreffende voorwaarden zelf en haar uitleg of uitvoering, zowel van feitelijke als juridische aard, zullen worden beslist door de bevoegde burgerlijke rechter, tenzij de kantonrechter bevoegd is.

 

9.    Geschillen

a.     Alle geschillen, waaronder begrepen die welke slechts door één partij als zodanig beschouwd worden, voortvloeiend uit of verband houdende met de overeenkomst waarop deze voorwaarden van toepassing zijn, of de betreffende voorwaarden zelf en haar uitleg of uitvoering, zowel van feitelijke als juridische aard, zullen worden beslist door de bevoegde burgerlijke rechter, tenzij de kantonrechter bevoegd is.

 

 

 

Nieuwerkerk aan den IJssel,

 

september 2011



Gepubliceerd op 01-09-2011

Nieuws
Praktijktraining ICT-coördinatoren
NOG 4 plaatsen beschikbaar!!!ICT dringt steeds dieper door in de school. Steeds meer primaire processen zijn afhankelijk van een optimaal werkende ICT omgeving, goede support én een uitstekend
© 1999-2024, Emjee ICT diensten Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Naar boven