Emjee ICT diensten

bezig met laden...

Search
Emjee ICT diensten

Emjee ICT diensten

Klassenwerk in ICT
Emjee ICT diensten

Emjee ICT diensten

Klassenwerk in ICT
Emjee ICT diensten

Emjee ICT diensten

Klassenwerk in ICT
Emjee ICT diensten

Emjee ICT diensten

Klassenwerk in ICT

Meekijksoftware op Windows en Chromebooks

Emjee biedt meekijksoftware aan die gebruiksvriendelijk en voordelig is. Met behulp van Emjee meekijksoftware zul je als leraar een ‘oogje in het zeil’ kunnen houden. 

Voordelige meekijksoftware

Nu veel leerlingen over een ‘eigen’ device beschikken is het voor leraren handig om mee te kunnen kijken op de laptops. Er zijn verschillende pakketten op de markt die dit aanbieden. Maar meestal zijn deze softwarepakketten vrij duur en/of ingewikkeld om mee te werken. Emjee heeft daarom hard gewerkt aan meekijksoftware die gebruiksvriendelijk en voordelig is. Ideaal voor leraren die een extra oogje in het zeil willen houden. De meekijksoftware kan alleen afgenomen worden op leerlingapparaten die door Emjee beheert worden.

Gebruiksvriendelijk programma

Met dit gebruiksvriendelijke programma kunnen leraren veilig meekijken op alle Windows- en Chrome- devices van de leerlingen. En omdat de software gekoppeld is aan ParnasSys heb je als leerkracht een duidelijk overzicht van alle groepen. Het programma is zonder scholing te gebruiken en privacy proof. 

Extra oogje in het zeil houden

De bedoeling van de software is dat je een middel hebt om een ‘oogje in het zeil’ te kunnen houden. Zodra leerlingen namelijk weten dat ze in de gaten gehouden worden, zullen ze hun computergedrag corrigeren. Zou je de meekijksoftware eerst uit willen proberen? Neem contact met ons op voor de voorwaarden.

Functies van de meekijksoftware

  • Meekijken op de schermen van de leerlingen
  • Schermen blokkeren (1 scherm, enkele schermen, alle schermen) 
  • Berichten versturen (1 scherm, enkele schermen, alle schermen) 
  • Links versturen 
  • Inzoomen op een scherm 
  • Scherm van een leerling in digibordmodus zetten zodat de hele klas mee kan kijken

Werken leerlingen op Windows 10/11 apparaten? Dan wordt het volledige scherm getoond. Werken leerlingen op Chromebooks? Dan wordt het actieve tabblad in de Chrome-browser getoond.

 

 

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.


© 1999-2023, Emjee ICT diensten Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Naar boven