Emjee ICT diensten

bezig met laden...

Search
Acer TravelMate Vero

Acer TravelMate Vero laptop met gratis accessories

Verbeter de moderne werkomgeving van jouw school met de innovatieve Acer TravelMate Vero laptop. Deze groene krachtpatser combineert duurzaamheid met geavanceerde prestaties en is ideaal voor schoolzaken.

Milieuvriendelijk design voor een betere toekomst

De Acer TravelMate Vero laptop is gemaakt van Post-Consumer Recycled plastic voor een minder negatief effect op het milieu. Er zit 30% PCR plastic in de behuizing en schermrand, en 50% in de toetsen. Met de integratie van PCR-materialen laat Acer hun toewijding zien aan een groenere planeet. Laat zien dat jouw school ook geeft om duurzaamheid met deze milieuvriendelijke laptop.

Waarom de Acer TravelMate Vero?

  • Duurzame technologie: het slimme design minimaliseert e-afval en biedt ruimte voor toekomstige verbeteringen.
  • Krachtige prestaties: uitgerust met een 11e generatie Intel® Core™ i5 processor voor optimale snelheid.
  • Uitmuntende beveiliging: gegarandeerd goede beveiliging en beheerbaarheid met het losse Kensington slot, TPM en Acer ProShield Plus.
  • Lange batterijduur: tot wel 9,5 uur constant verbonden met Wi-Fi 6.
  • Slim energiebeheer: met VeroSense™ heb je grip op de energiebesparing en prestaties van de laptop.

Een revolutionaire ervaring voor jouw leerlingen

Met de supersnelle Intel® Core™ i5 processor, 16 GB aan DDR4 geheugen en responsieve M.2 PCIe Gen3 x4 NVMe SSD3 van 1 TB is de TravelMate een groene en krachtige laptop. Omdat het een robuuste laptop is kan die tegen een stootje en is hij opgewassen tegen alle uitdagingen in het klaslokaal.


3 gratis Vero accessories

Bij aankoop van de duurzame Acer TravelMate Vero ontvang je 3 gratis accessoires. De bijpassende Vero muismat, rugzak en muis brengen jouw moderne leeromgeving naar een hoger niveau. Voor €525,- exclusief BTW maak je een echt statement als school met deze gerecyclede laptop en accessoires. Ga jij voor groen?

Kies voor duurzame technologie 

Stap in de toekomst met de TravelMate Vero en ga voor duurzame technologie op jouw school. Je profiteert van gratis extra’s en draagt tegelijkertijd bij aan een beter milieu.

Stuur een e-mail naar sales@emjee.nl voor meer informatie over onze speciale back to school deal.

© 1999-2024, Emjee ICT diensten Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Naar boven